Wow Factor flytter hjemmefra……

….og ikke bare på den anden side af Valby bakke men om på den anden side af moder jord til et ø-rige, der består af 7107 øer. Nærmere bestemt åbner vi et ny butik og workshop her: https://goo.gl/maps/9adWew8CtHUSJg2L7.

Clef Audio (amps og lysnet accessories) og streamers fra Innuos flytter med os. Begge debuterer derude. ATC Loudspeakers som vi har præsenteret i samarbejde med DAT Pro benytter også lejligheden til, at debutere sammen med os - det glæder vi os til. ATC får nu endelig en fin mulighed for, at efterkomme efterspørgslen fra vort nye hjemland. Første gang vi stiftede bekendskab med ATC er mere end 30 år siden. For os repræsenterer ATC det ypperste indenfor dynamiske højttalere - no frills no hotair - men pålidelighed og neutral lyd 24/7. Vi tager hatten af for Poul og hans kone - deres dedikation har resulteret i, at Danmark er det land, der pr. indbygger aftager flest ATC højttalere!
I vores bagage er selvfølgelig også vores egne 8“ og 10” fuldtone enheder. Dem glæder vi os til, at sætte i produktion og vil derude ligge sidste hånd på field coil magneten og membraner lavet af spændende lokale råvarer. Enhederne vil blive tilbudt med forskellige magnet systemer lavet af ferrit, neodynium, alnico v og så de specielle field coils.

I forbindelse med flytningen rydder vi op i demo lageret og har prissat det til yderst fornuftige priser. Er du på jagt efter noget specifikt så kontakt os og fortæl os hvad du søger.
Alt efter Covid restriktioner er sidste business dag i Danmark 31/12-2021
Bedste hilsner

D70A1F78-09C1-4BF1-AEC5-985C92B10CDF.jpeg
 

Vedhæftninger

Senest redigeret:

Kommentarer

Bruger information

Batmobil
Aktiv bruger
Oprettede sig den
Reaction score
29
Link til alle artikler
10
Batmobil sine annoncer
Top Bottom