Nyhed: Davone DSP series

Davone Twist DSP.jpg

Trådløs Davone højttaler

Efter en treårig udviklingsperiode er vi stolte over at kunne præsentere vores egen WiSA-kompatibel trådløst forstærkermodul med DSP. Modulet er tilgængeligt til Studio, Twist og Solo.

Som højttalerudviklere er det som en drøm, der går i opfyldelse, at tilføje en DSP til vores højttaler. Ingen cross-over dele mellem forstærkeren og højttalerenhederne, uafhængig styring af amplitude og fase, mere nøjagtig filtrering, forskellige lydtilstande til at tilpasse til personlig præferencer. En lang række fordele og forbedringen af lydkvaliteten er let at høre.


Davone WiSA DSP.jpg

For at få signalet ind i DSP'en har vi valgt WiSA trådløs transmission. WiSA har bevist at være af høj lydkvalitet, brugervenlig og pålidelig og især med mere sendere på markedet, en fleksibel og fremtidssikret løsning. Og det er en åben standard er noget, vi støtter helhjertet i en tid, hvor lyd er blevet mere kompleks end nogensinde for forbrugeren at forstå.

Til det sidste forstærkertrin har vi valgt ICEpower. Deres forstærkere har udviklet sig de seneste år til meget vellydende og relativt cool kørende, kompakt og pålidelig forstærkere. Den 4x 100W kvalitetseffekt tilgængelig i et par højttalere leverer en solid, dynamisk og transparent lyd.

Du kan læse mere på: https://davoneaudio.com/wireless.html

Prisen for Twist DSP er 4900,- Euro per par
 
Senest redigeret:

Kommentarer

Bruger information

Davone
Ny bruger
Oprettede sig den
Reaction score
0
Link til alle artikler
3
Davone sine annoncer
Top Bottom