Meze Audio præsenterer nyt flagskib.

Baia Mare, Rumænien, 1. september 2021. Meze Audio, avanceret lydfirma med base i Rumænien, fortsætter sit samarbejde med Rinaro Isodynamics omkring udgivelsen af den nye ELITE Isodynamic Hybrid Array-hovedtelefon, deres hidtil mest avancerede planar magnetiske hovedtelefon.
A5090BFD-9525-465D-A23F-D845B5DA95C7.jpeg
En blanding af innovativ teknologi og akustik parret med fremragende mekanisk design og ergonomi er ELITE et resultatet af 3 års forskning og udvikling, som åbnede vejen for at skabe en kraftfuld, naturtro lydoplevelse.

Meze skriver flg. i deres pressemeddelelse - og vi snupper lige et naturligt forbehold for sprogtermer og andet volapyk, der heller ikke for os altid giver mening.

”Med Elite har vi skabt noget, der overskrider alle barrierer for design af hovedtelefoner & teknik, som bevæger sig op på et nyt, kunstnerisk og yndefuldt niveau. I fodsporene på et vellykket partnerskab med Rinaro Isodynamics lykkedes det os igen, at overgå vores forventninger og skabe noget langtidsholdbart. Dette er ikke masseproduktion; det er håndværk, der vækker magien og forundringen i Elite og som gør det spændende/udfordrende. Disse værdier og kvaliteter har vi valgt frem for eventuelle genveje ”, sagde Antonio Meze, Lead Designer og grundlægger af Meze Audio.

I Elite finder man den specialudviklede MZ3SE Isodynamic Hybrid Array-driver skabt af Rinaro. Den består af en kombination af individuelle switchback- og spiralformede svingspoler bygget ind i én enhed som målretter lydbølgerne med mere nøjagtighed omkring ørens naturlige form. I enheden Rinaro Parus® benyttes et nyt højtydende membranmateriale, der er udviklet specielt til ELITE. Den innovative lavmasse akustiske membran er produceret med skræddersyet sekventiel biaxial forlængelsesteknologi, en proces, der involverer at strække materialet i tværgående retninger ved forhøjede temperaturer for at forbedre strukturel ydeevne.

“Rinaro Parus® er resultatet af 3 års forskning i materialevidenskab af teamet på Rinaro. Den halvkrystallinske mikrostruktur udviser bemærkelsesværdig styrke, stivhed og stabilitet kombineret med en ekstremt lav akustisk masse. Dette bringer et nyt niveau af ydeevne til Isodynamic Hybrid Array -drivere ”, sagde Pavlo Shymanovych, grundlægger af Rinaro Isodynamics.

På ydersiden kombineres det science fiction agtige chassis med en blanding af aluminium, kulfiber og læder og sikrer en maksimal komfort og holdbarhed på lang sigt. En anden ny tilføjelse udviklet specielt til ELITE, de 25 mm dybe HYBRID ørepuder, som perfekt balancerer kvaliteterne fra Alcantara og læder til et enkelt design. Udover den høje bærekomfort sænker denne unikke kombinationsboks bastrykket og leverer en luftig lydsignatur, hvor lydbølger ser ud til at overskride rummet omkring for at skabe en fordybende oplevelse.

Når vi tager bæredygtighed på lang sigt til et nyt niveau, kan Elite også serviceres fuldt ud: Fra de udskiftelige ørepuder til de højtydende materialer, der bruges, er alle dele på hovedtelefonchassis let tilgængelige for adskillelse og service.

Fra udseende til teknologi, denne hovedtelefon er designet til at overgå alle kortlivede tendenser og blive en ægte arvestykke, der varer hele livet.

ELITE er nu tilgængelig på forudbestilling i hele verden og sælger for $ 4.000. Omregnet til danske dollars - dkr 32000,-. Prisen er anslået (US dollar street price + 25% moms)

OM MEZE AUDIO

Meze Audio blev grundlagt i 2011 i Baia Mare, Rumænien, og er kendt for tidløst design, ren komfort og engagerende levende lyd. Vinder af flere audiofile industripriser, Mezes nuværende produktsortiment omfatter: 99 -serien hovedtelefoner (99 Classics, 99 NEO), Rai -serie IEM'er (Rai Penta, Rai Solo) og det første isodynamiske hybridarray
hovedtelefon, Empyrean.

OM RINARO ISODYNAMIK

Rinaro, et progressivt ukrainsk lydfirma, har været i spidsen for planmagnetisk udvikling siden 1980'erne. Fra den kolde krigs oprindelse til nutidens state-of-the-art R&D og produktionsfaciliteter har Rinaro fortsat fornyet de sidste 30 år og skabt den revolutionerende Isodynamic Hybrid Array-teknologi fundet
udelukkende i Meze Empyrean og Elite hovedtelefoner.
Mere info: https://mezeaudio.com/
 

Kommentarer

Bruger information

Batmobil
Aktiv bruger
Oprettede sig den
Reaction score
29
Link til alle artikler
10
Batmobil sine annoncer
Top Bottom